En studie i populärbloggarnas beteende

Vet ni vad jag tycker är roligt? Bloggare som tjafsar med varandra. Och nu talar jag om kända bloggare.

Klickade runt på YouTube som vanligt och hittade klipp från radiostationen The Voice. Där intervjuade de flera (ö)kända bloggare som Kissie, Katrin Zytomierska, Kenza, Blondinbella. Den ena mer blåst än den andra.

Kenza var den enda av dessa som verkade ha något bakom pannbenet, mest för att hon hade social kompetens och i alla fall verkade snäll, så inget ont om henne. Men. De andra. Oh. My. God. Ska det här vara unga tjejers förebilder? Jag har drivit en del med bimbos under veckan med mina "blåsta" inlägg, rätt kul faktiskt eftersom INGEN VERKAR MÄRKA ATT JAG SKÄMTAR. Det är det som är det intressanta. Folk är så vana att läsa "blåsta" bloggare, och ser inget konstigt med det.

Tillbaka till de tre prinsessorna. Kissie och Blondinbella, helt ofarliga, tama tjejer som har höga tankar om sig själva. Blondinbella är relativt menlös, fick ingen klarhet om det fanns någon hemma bakom det runda ansiktet med den tomma blicken. Riktigt läskigt faktiskt.

Kissie. Haha. Orkar jag skriva något om henne? En liten, liten tjej som tycker hon är väldigt, väldigt präktig.

Katrin Zytomierska och jag delar åsikter om Blondinbella, men det finns en stor skillnad. Jag är inte imponerad av hennes inbillade tuffhet. Seriöst, hur får det plats så mycket skit i en sådan liten mun? Förlåt, tjejen, du vill säkert väl men man måste tänka på att det finns andra människor än du i världen. Okej? Förlåt, men din spelade tuffhet blir ganska patetisk. Kunde gillat dig om du lyckats spela liiiiite mer äkta bitch, det här blir bara kladdigt och fake.


Så min slutsats? Något som alla ökända bloggare har gemensamt är att de är präktiga. Att folk läser deras bloggar har stigit dem åt huvudet och detta syns hos dem på mycket olika sett. Kissi förstorar brösten, Katrin vräker ur sig patetiska kommentarer och Blondinbella är bara allmänt blåst.

Någon som jag däremot gillar är Carolina Gynning, men det är för att jag läst hennes bok.

Tack för mig.




Katrin



Kissie



Blondinbella



Varning för ras!

Hej pumpkins!

Idag lyser solen och snön håller typ på att ta över Sverige. Mamma är rädd att vårt tak ska rasa. Ska hjälpa henne med att få bort snön sedan! Idag var jag i stallet en stund med min syrra som går på ridlektioner där. Jag är ju medryttare i samma stall faktiskt, men på privatdelen. Såg den söta ponnyn, han kom springande i hagen, supergullig!

Jag fick typ nästan panik eftersom min fondation och mitt puder typ var slut! Så efter ridningen åkte vi in en snabbis till södertälje, där jag införskaffade nya sminkgrejer! Känns skönt att ha det gjort eftersom det inte är skola på en vecka och därför inte kommer åka in till stan. Jo, jag köpte ju en plattång också! Så skönt att äntligen skaffa en ny! =D Kollar lite videos och så på YouTube hur man gör korkskruvslockar med den... Skulle lägga upp en bild på mitt nyplattade hår men av någon anledning har min webcam gett upp! Alltså paniiiiik!

Jaja, vi hörs senare PUSS på er! <3<3<3<3



Så skapar du den perfekta populär-bloggen!

1.

Var aldrig seriös. Blir det seriöst skrämmer du bort folk! Dina inlägg ska vara så lätta att förstå att till och med en kille fattar vad du menar!

 

2.

Skriv om vardagliga, tråkiga saker som ingen annan egentligen har något intresse av. Varför inte berätta att du fikade med en kompis eller att du INTE fikade med en kompis?

3.

Lägg upp hundratals egobilder och bilder på ditt puttinuttiga lilla rum som du själv byter inredning i en gång i veckan.

4.

Visa alla ”sexiga” underkläder som du köpt på H&M på amatörmässiga bilder du tagit med din lilla digitalkamera.

5.

Lägg upp paparazzibilder på  sönderknarkade, men unga, kändisar i både fullalkoholpåverkade  och nyktert tillstånd. Beröm eller dissa dens klädval och skriv alla dina åsikter som ingen egentligen bryr sig om.

6.

Fota dig själv framför spegel i alla tjusiga små klänningar du köpt på rean. Var noga med de stora urringningarna, annars blir det inga läsare i bloggen den här dagen!

7.

Skriv om mode fastän du inte har någon aning om vad fashion betyder, och lägg upp glammiga bilder på högklackade skor som påminner om en budgetversion av något en blond kändis nylighen haft.

8.

Glöm inte din frågestund, där alla andra små fjortisar får ställa privata frågor om dig, till exempel vilken sexställning du föredrar och vad du har för märke på plattången.

9.

Försök dig på att videoblogga! Så här kan ett inlägg i videobloggen låta: ”Hej allihopa! Nu ska jag snart gå och lägga mig, puuuuuuuuss på er!!!!”

10.

Om din blogg överhuvudtaget ska bli populär krävs det att du är snygg. Inte nödvändigtvis vacker, men bered dig på att blondera huvudet och ha två ton tjock mascara för att bli populär. Annars hjälper inget av ovanstående tips.

 

Lycka till! ;)


Schakaler och stekta kroppsdelar...

Nu ska jag sätta mig och titta på I still know what you did last summer! ;D
Älskar de här gamla halvdåliga "skräck"-filmerna. De är så mycket mer spännande än dagens såkallade skräckfilmer. Och så blir man inte så rädd ;) Nossica och jag såg på The Omen i helgen och vi kunde inte sluta skratta åt att den där jäkla schakalen bara vandrade in på BB för att föda sitt barn X''D Plus att den där huvudpersonen bara slogs mot massa hundar hela tiden. Det var underhållande i alla fall xD

Sedan skulle vi kolla på Hellraiser 2 och käka pizza. Ingen lyckad kombination. Jag är inte känslig när det gäller äckliga filmer, skrattade när Hannibal stekte hjärna. Men den här filmen var vidrig. Hatar maskar i sår och sånt skit! Filmen stängdes av och pizzan såg inte så aptitlig ut längre...





Reality or imagination?




Reality...




The Sims ;)




I want your horror



I want your love and
I want your revenge

Love Game



Så här ser man ut idag








Let’s play a love game,
Play a love game
Do you want love or you want fame?
Are you in the game?
Dans le love game?
Let’s play a love game,
Play a love game

'Cuz you're a criminal as long as you're mine...




I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it’s free
I want your love
Love love love
I want your love








I want your horror
I want your design
‘Cuz you’re a criminal
As long as you’re mine
I want your love
Love love love
I want your love






I want your psycho
Your vertigo shtick
Want you in my rear window
Baby you’re sick
I want your love
Love love love
I want your love





Snöstorm!

Hej pumpkins! <3

Idag har mamma haft ett litet kalas, men det var bara mormor och morfar som kom. Haha, lite fail alltså. Mina kära kusiner från gnesta skulle egentligen också närvarat, men på grund av den inkommande snöstormen blev det inget besök från Gnesta Hill.

Lyssnar på Lady Gagas Poker Face, det skulle bli  Bad Romance egentligen men orkade inte leta igenom hela itunes listan (tihi).

Sedan har jag faktiskt städat mitt rum också! Så himla länge sedan jag gjorde det alltså. Säkert ett halv år sedan haha. Har tyvärr inte tagit några amatörbilder på det städade rummet, men ni kanske klarar er i alla fall? ;)

Nu ska jag kolla in lite Gina Tricot kläder! Puss på er! ;)

Without humor, life becomes so very grey

Haha. Jag måste förvarna er. Den här veckan kommer jag genomföra ett stooort practical joke.

BIMBOVECKA PÅ BLOGGEN!



Don't waste your time

Don't waste your time thinking about the people from the past
There's a reason they didn't make it to the future



För liksom allt är faktiskt helt okej. Jag har en underbar familj, hur fina vänner som helst och en supersnäll pojkvän. Mina största problem handlar om skolan nu förtiden och inte om att inte orka gå upp på morgonen. Allting är faktiskt helt uppriktigt okej. Visst finns det dagar då allt bara vill rasa under fötterna, men förr var det min vardag.

Jag kan uppriktigt säga att jag inte bryr mig om det förflutna. Förhoppningsvis har jag väl lärt mig något av det, men det är inte mycket. Det jag lärt mig handlar mer om hur jag vill vara som person. Och jag har ingen önskan att vara som när jag var 14-15. Aldrig mer. Jag var osjälvständig och helt totalt fucked-up olycklig. Så kan det gå. Men det är ändå bättre nu.

Så ja. Jag lever. Det var bara det jag ville säga =)


Naiintindihan ko ang lahat ng bagay

Bonjour!

Det bästa som har uppfunnits på internet är eniro och google translate! De sidorna gör att jag kan förstå vilket språk som helst och åka vart jag vill! Underbart!! Cred till dem!

Rubriken är på filipinska, är du smart går du in på google translate och översätter. Är du mindre smart ringer du en tolk.

(Ska på anställningsintervju snart gaaahhh)


No fairy tales, happy valentine

Enough.

Det räcker nu.

I'm not a princess, this ain't a fairy tale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell

This ain't Hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse, to come around

Baby I was naive, got lost in your eyes
And never really had a chance
I had so many dreams about you and me
Happy endings, now I know

Dizzy

Vad vill jag säga.
Snurrigt allting blev.

I know how it hurts...

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy



One

Gahh! Jag typ dör!

Att bo i ett kylskåp

Skapa. Skapa. Skapa.

Dörren öppnas, nycken i låset. Både en och två gånger. Första gången springer jag mot den. Men det var ingen där. Ingen jag ville träffa. Och nu igen. Telefonen ger ifrån sig ljud, men jag närmar mig inte. Det är tyst i hallen, tyst, tyst, tyst. Det är ingen där. Fastän jag hörde nycken vridas om.

Mitt rum är kallt, alla klagar, kallar det för kylskåp. För nordpolen. Men det gör mig inget. Allting blir så luddigt och flummigt i värme. Tankarna blir kladdiga. Bättre då med kyla.

Enda gången jag faktiskt försökte berätta något jag tyckte var väldigt svårt fick jag bara höra att jag inte var ensam om det. Att jag inte skulle tro att jag var speciell. Som om jag inte visste det. Men det fick orden att dö innan de ens formats i min mun. Jag kände metallen där inne. Inget annat.

Dörren står på glänt. Jag vill resa mig och se om jag har fel, ett litet hopp om att jag trots allt inte är ensam. Men vad tjänar det till.

Varför ska man behöva bry sig om vad andra tycker hela tiden. De får väl tro vad de vill då. Klockan har stannat. Men jag vet att jag borde gå ändå.

WANNA BE SPECIAL?!


I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around

You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell I'm doing here?
I don't belong here

Mmh.

Ja.

Alltså jag bryr mig inte. Buhu, ja du är så SPECIEL. Allt handlar om DIG.
Seriöst alla som bara är så jävla ANTI och PATETISKA gör mig galen!
Och jag är en av dem. He. He.
Då är det lätt att lista ut vad jag tycker om mig va? Kom igen.
CAREFACE.
Jag BRYR mig inte.
What the hell am I doing here, ja det kan man undra.
Stör mig på allt.
Stör mig på folk som tycker de är så JÄVLA speciella bara för att de låtsas att de har någon psykisk sjukdom, biopolär eller borderline. VÄLJ SJÄLV. Så synd om dig. Så SYND OM DIG. Ja, ja, ja, du kan ta hand om dig själv och ingen får säga något dumt till dig för då slår du tillbaka. Hahaha, hörni emotjejer ni är bara för roliga.

Hahaha.

Kan inte bestämma mig vad som är mest patetiskt. Att vara bimbo och inte fatta någonting elller låtsas vara speciell och TRO att man vet allting. Eller att skriva om det.

YOU WISH YOU WERE SPECIAL.

Har nyheter till dig. Du är inte speciell. Du är precis som alla andra. Kul va?

Haha.

I wanna be special...


So fucking special




You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell I'm doing here?
I don't belong here

RSS 2.0