Pappersord och Cappuccino-ponny


Nej, nej, nej. Man ska inte skriva om sitt liv. För det är ändå ingen som är intresserad. Men jag skriver vad jag vill så är det.


Just nu vill jag helst ta fram tegelstenen och läsa de sista 40 sidorna i Stephen Kings roman. Fördelen med tjocka böcker är att de kan räcka länge, inte alltid, men ibland. Mer att älska. Fler sidor med ord, ord, ord.

 

Blev klar med John Ajvide Lindqvists ”Pappersväggar” idag. Jag tycker om hur han blandar det övernaturliga med svensk vardag i sina böcker. Han äger den skickliga författarens ädla konst att trollbinda läsaren. Mot alla odds i mitt fall, som annars inte är mycket för berättelser med många olika personer och deras liv. Men J. A. Lindqvist låter läsaren lära känna alla dessa personer, de blir riktiga egna karaktärer, istället för att göra det igenom hastat som vissa andra författare.

 

Helt beroende av True Blood. Så himla mysig serie, är inne på andra säsongen och fasar för dagen då jag inte har några fler avsnitt. Men säsong 4 av Dexter skulle ju komma i september? Dexter <3

 

På måndag ska jag träffa den fina kaffe-med-mjölk-färgade ponnyn igen. Så underbart att rida igen, det är lycka.


RSS 2.0